Antena Căutare

Cazul Deta: Bogdan Roman a fost prins!

Politia Timis a anuntat ca Bogdan Roman, baiatul cel mare al primarului din Deta si singurul agresor neprins dupa scandalul cu injunghieri de samabata trecuta din aceasta comuna, a fost retinut in Timisoara.

UPDATE 21.15: Bogdan Roman ar fi fost prins chiar in centrul Timisoarei, in Piata Unirii, in timp ce vorbea cu prietena sa la telefon. Politia nu a confirmat daca a fost vorba despre o interceptare si localizare a mobilului agresorului.

La actiunea de prindere a fugarului au participat echipaje ale Politiei Romane si ale DGIPI.

Bogdan Roman va fi dus la Judecatoria Deta pentru confirmarea mandatului de arestare. El era cautat de sase zile de politisti dupa ce a fugit in urma unui scandal, sambata seara, de la o terasa din Deta.

Avocatul Camelia Taranu, cea care ii apara pe fratii Roman in dosarul de la Deta, a declarat joi, in direct la Antena 3, ca Bogdan Roman ar vrea sa se predea, dar ii este frica de eventuale repercusiuni.

"Bogdan Roman ar vrea sa se predea, dar ii este frica de eventuale repercusiuni".

Miercuri, primarul din Deta a lansat un apel catre fiul lui cel mare, Bogdan, sa se predea autoritatilor. „L-as ruga pe Bogdan sa vina sa se predea, sunt convins ca vina nu este atat de mare precum se prezinta".

Daca Bogdan ma vede, il rog sa se predea si sa colaboreze cu autoritatile statului. Ca tata, sunt alaturi de el, nu sustin ce a facut, nu sunt de acord cu ce a facut", a insistat Petru Roman.

Scandalul de la Deta

Unul dintre fiii primarului din Deta ar fi injunghiat, in noaptea de sambata spre duminica, trei persoane, in timpul unui scandal. Imediat dupa atac, Bogdan Daniel Roman a disparut. Potrivit politistilor, si fratele presupusului atacator a fost implicat in scandalul de la terasa din centrul orasului Deta.

Fiul cel mic al primarului din localitatea Deta, Calin Roman, implicat in conflictul din noaptea de sambata, a fost gasit de politisti chiar in locuinta sa din oras, conform Mediafax. Alte doua persoane implicate in incident s-au predat si sunt audiate de autoritati. Fiul cel mare al primarului, Bogdan Roman, autorul atacului in urma caruia trei tineri au fost grav raniti, a fost insa cautat toata saptamana de politisti.


Pe numele agresorului a fost intocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, vatamare corporala si port fara drept a unei arme albe in locuri publice.

Bogdan Daniel Roman a fost cercetat de politisti in mai multe dosare penale pentru vatamare corporala, distrugere si loviri si alte violente, insa de fiecare datã victimele si-au retras plangerea.

Sursa: Antena3

Un barbat si-a tinut tatal mort in casa timp de sapte luni, ca sa-i incaseze pensia... Concluziile anchetei Deta: Politistii implicati au actionat conform procedurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x