„Dacă handicapatul de șef este prost...” Ce a pățit „șmecherul cu cinci clase”, după ce a înjurat Poliția pe Facebook?

„Dacă sunteţi atât de şmecheri şi mafioţi, tatuati-va aşa cum suntem şi noi, luaţi-vă o haină de şmechereala, ieşiţi pe stradă şi bateţi lumea”. Ce a pățit autorul mesajului, după ce a amenințat familiile polițiștilor din localitate?

Ce a pățit „șmecherul cu cinci clase”, după ce a înjurat Poliția pe Facebook?

Nicușor Moldovanu, autointitulat „Johny chass“, a fost arestat, preventiv pentru 30 de zile după ce a ameninţat de mai multe ori poliţiştii din oraşul Hârlău, județul Iași.

Tânărul, în vârstă de 28 de ani, a fost progagonistul mai multor sesiuni live, pe Facebook, în care îi amenința și înjura pe polițiștii din localitate.

Conflictul a început pe 7 aprilie, aproape de miezul nopţii, când Moldovanu s-a întâlnit cu un agent de poliţie judiciară de la Compartimentul rutier din oraş, pe care l-a ameninţat cu acte de violenţă. Două zile mai târziu, Moldovanu a revenit, pe Facebook, cu un nou episod șocant.

Citește și:

Românii vor putea ieși din case fără declarație pe proprie răspundere doar în localitate. În ce condiții vom putea călători, după 15 mai?

„Le vor fi violate soţiile şi agresaţi şi ceilalţi membri ai familiilor”

„La data de 16.04.2020, a postat pe reţeaua de socializare Facebook, de pe contul său, o înregistrare live (sesiune video), unde a proferat injurii şi cuvinte triviale la adresa lucrătorilor de poliţie, reiterând ameninţările adresate în data de 07.04.2020 persoanei vătămate G. C. V. şi proferând ameninţări şi la adresa persoanei vătămate L. D., agent de poliţie judiciară în cadrul Compartimentului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău, ameninţări constând în aceea că a spus agenţilor de poliţie judiciară că se va intra în casă peste ei, pe timp de noapte, le vor fi violate soţiile şi agresaţi şi ceilalţi membri ai familiilor”, a precizat Alexandra Teona Sava, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Potrivit unor surse din Poliție, citate de Adevărul, Nicușor Moldovanu are cinci clase. „Johny chass” ar conduce o maşină la mâna a doua prin Hârlău, obişnuind să posteze mesaje împotriva autorităţilor. Mai jos, un exemplu:

„Vreau să arăt până unde a putut ajunge nenorocita asta de Poliţie. Nu face altceva decât să reprezinte un pericol public. (…) Eşti plătit din banii oamenilor, să le oferi mă, atenţie. Unde e haina aia. Prezentaţi un pericol public, iminent.

Citește și:

Bărbat din Bolintin Vale, bătut chiar de șeful Poliției, după ce a organizat o petrecere: ”Gata, nu mai fac. Lasă-mă!” Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

A început să se amendeze pentru că postam pe Facebook? Nenorociţii. Aţi dat 10 milioane amendă pentru că am postat pe Facebook. Să vadă lumea că sunteţi nişte panarame… Ţineţi cont, nu aveţi tatuaje.

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf, anamaria prodan si mariana pfeiffer
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Patrizia Paglieri, Francesco si Irina Fodor, la Asia Express - Drumul Imparatilor
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
gaura in pamant langa fundatia unei case
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
Mai multe articole

„Dacă sunteţi atât de şmecheri şi mafioţi, tatuati-va aşa cum suntem şi noi, luaţi-vă o haină de şmechereală”

Dacă sunteţi atât de şmecheri şi mafioţi, tatuati-va aşa cum suntem şi noi, luaţi-vă o haină de şmechereala, ieşiţi pe stradă şi bateţi lumea. V-aţi luat cu cine nu trebuie, ţineţi cont!

În fiecare judeţ, oraş, ce face poliţia? Ne dă amenzi peste amenzi că aşa cere şeful. Poliţia din oraşul Hârlău, am sesizat-o să mi se aducă şi mie un pachet, un pachet de 30 de lei de la Primăria Hârlău. Am făcut-o din ambiţie! Am făcut pentru că îmi cunosc drepturile.

Citește și:

Degeaba și-a cerut iertare! Ce a pățit „Spartacus Idolu Fetelor”, imediat după ce le-a spus polițiștilor că „Ami pare rău”. Oamenii legii, mesaj viral pentru „petrecăreț”

Potoliţi-vă până nu va sare lumea în cap şi o să ajungă să intre în casele voastre. Am primit amendă de 1.000 de lei pentru că am cerut poliţiei să se potolească. Dacă handicapatul de şef este prost, nu trebuie să faci ca el”, a spus bărbatul într-unul dintre videoclipuri, şters în prezent de pe Facebook, însă obţinut de BZI.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri