Antena Căutare

Mario Iorgulescu n-a reactionat la morfina din cauza drogurilor

Ies la iveală detalii şocate în cazul lui Mario Iorgulescu! Află ce descoperire şocată au făcut medicii, când au încercat să îl trateze pe băiatul lui Gino Iorgulescu.

La mai mult de o lună de la cumplitul accident în care a fost implicat Mario Iorgulescu și care s-a soldat cu moartea unui tânăr în vârstă de 24 de ani, ies la iveală detalii șocante. Medicii care l-au tratat pe fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal au făcut o descoperire uluitoare în momentul în care au încercat să-l trateze.

Potrivit unor surse medicale, medicii s-au lovit de o problemă la care nu se așteptau. Se pare că Mario Iorgulescu nu ar fi răspuns tratamentului cu morfină, lucru care se întâmplă foarte rar și ar fi apărut ca urmare a faptului că pacientul se afla sub influența substanțelor interzise, informație confirmată, ulterior, de Parchet.

Chiar și așa, fiul lui Gino Iorgulescu a ieșit, în cele din urmă, din starea critică, iar președintele LPF investește zeci de mii de euro pentru a-l trata la cel mai înalt nivel.

Dispare pădurea amazoniană? Incendiile puternice din această vară au distrus 17% din cea mai mare pădure a planetei... Filmări ascunse de la Colectiv, publicate la patru ani de la tragedie! Victime aflate în agonie, IGNORATE de salvatori! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x