Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Ce pensie avea medicul din Bihor care a murit în timpul gărzii! Suma incredibilă, divulgată de colegii lui! „În România trebuie să munceşti până mori”

Medicul care a murit în timp ce era de gardă la un centru de permanenţă din judeţul Bihor avea o pensie incredibilă, ce a fost divulgată de colegii lui. 

Medicul care a murit în timp ce era de gardă la un centru de permanenţă din judeţul Bihor avea o pensie incredibilă, ce a fost divulgată de colegii lui.

Pensia pe care o primea medicul Ştefan Quai, care a murit în timpul gărzii a fost divulgată de medicul primar dr. Livia Davidescu.

„La cererea colegilor medici de familie din Bihor, postez pentru Miniştrii Sănătăţii şi Muncii pensia colegului decedat: 1.280 RON”, a scris aceasta pe internet.

„Motivul pentru care un medic (elita) pensionar din România alege să mai muncească în gărzi sau în privat după pensionare! În UE pensionarii se plimbă, se odihnesc şi efectuează minim 2 vacanţe/an în diferite ţări! În România trebuie să munceşti până mori ca să-ţi plăteşti utilităţile, hrana şi medicamentele! Să întrebăm public pe MS şi MM dacă ei pot supravieţui cu 1280 ron/lunar! Şi să ne ofere un răspuns oficial!”, a comentat un alt medic.

Un alt medic a scris că suma nu reprezintă o pensie, ci un fel de ajutor social şi se întreabă dacă mai există vreo categorie profesională în ţară atât de umilită pe parcursul întregii vieţi cum este cea a medicilor.

„Cam asta e explicaţia problemei... Ne vom ruga să avem noroc să murim în cabinete ca să nu murim de foame şi lipsa de medicamente...”, a scris o altă persoană, potrivit Mediafax.

Recomandari