Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Se schimbă tot, în cazul lui Emi Pian! Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea crimei! Ce a declarat ucigașul, în timpul audierii

La audierea ce a avut loc, vineri, la Serviciul Omoruri din Capitală, suspectul principal în cazul uciderii interlopului Emi Pian a susținut o altă variant a poveștii.

Se schimbă tot, în cazul lui Emi Pian! Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea crimei! Ce a declarat ucigașul, în timpul audierii

Mai exact, tânărul din clanul Rinu care a fost și el rănit în altercație, a fost adus la poliție cu mâna în gips și nu a negat crima, dar a precizat că a fost în legitimă apărare.

Surse din anchetă spun că bărbatul, care a fost externat, în jurul orei 7:00, de la Spitalul Elias, și adus la Serviciul Omoruri din Capitală, va fi reținut astăzi, potrivit antena3.ro.

Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în noaptea în care a fost omorât Emi Pian

În noaptea crimei, Emi Pian și Ciprian Napy, din clanul Rinu, alături de mai mulți apropiați, s-ar fi întâlnit la o partidă de barbut undeva în cartierul Giulești.

Amenințare pe pagina de Facebook a lui Emi Pian! A izbucnit un război uriaș, înainte de crimă! „Subspecie ce sunteți! Să crăpați toți!”

Luând în considerară acea „regulă nescrisă” care spune că nu se poate împrumuta o persoană de la un alt clan cu camătă pentru jocul de barbut, agresorul i-ar fi reproșat lui Emi Pian faptul că de mai multă vreme împrumuta astfel oameni de pe teritoriul deja acaparat de el și i-a spus că ar trebui să înceteze, potrivit antena3.ro.

„Cât oi trăi eu pe Pământ! Să mor eu dacă te mint!”. Emi Pian i-a transmis un mesaj criminalului său înainte de a muri! Ce i-a spus este incredibil

În acel moment, Emi Pian i-ar fi făcut semn unui „locotenent” al său care a adus o bâtă. În acest fel ar fi pornit altercația. La scurt timp, Emi Pian a ajuns înjunghiat la spital, însă medicii nu i-au putut salva viața.

Recomandari