Antena Căutare

Ce se întâmplă cu polițistul care s-a împușcat în cap, într-un apartament din Caracal. Medicii, extrem de rezervați: ”E intubat și ventilat mecanic!”

Alexandru, polițistul care s-a împușcat în cap, sub ochii soției sale, la Caracal, este în stare gravă, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. 

Alexandru, polițistul care s-a împușcat în cap, sub ochii soției sale, la Caracal, este în stare gravă, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Poliţistul din judeţul Olt care s-a împuşcat, duminică, în cap cu arma din dotare, într-un apartament din Caracal, se află în continuare în stare gravă la secţia de terapie intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova.

Citește și: Un polițist din Caracal a încercat să se sinucidă! Motivul cumplit pentru care a vrut să își pună capăt zilelor! În ce stare se află acum

Potrivit purtătorului de cuvânt al SCJU Craiova, dr.Cristiana Geormăneanu, acesta este intubat, ventilat mecanic şi stabil hemodinamic.

Citește și: Un poliţist s-a împuşcat cu arma din dotare într-un apartament din Caracal; bărbatul se transferase doar de o lună de la IPJ Timiş

Poliţistul, în vârstă de 31 de ani, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Corbu, judeţul Olt, s-a împuşcat cu armamentul din dotare, în apartamentul din municipiul Caracal în care locuia împreună cu soţia, iar cel care a sunat la 112 este o rudă a acestuia. Bărbatului i s-au aplicat manevre de resuscitare la faţa locului şi a fost transportat la SCJU Craiova. Poliţistul a ajuns în judeţul Olt în urmă cu circa o lună, prin transfer din judeţul Timiş.

Ministerul Sănătăţii: Au fost avizaţi indicatorii tehnico-economici ai Spitalului Regional Craiova, un proiect în valoar... Braşov: Agent de poliţie prins în flagrant când lua mită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x