Antena Căutare

Cei doi suspecti in cazul jafului de la Afumati au fost prinsi

Cei doi suspecti in cazul jafului de la Afumati, când un tânar a fost impuscat in cap de catre politistii au fost retinuti. Unul dintre ei s-a predat, iar cel de-al doilea fost prins in localitatea ialomiteana Movilita.


Barbatul impuscat in cap a fost transportat la spitalul Floreasca din Capitala. Acesta se afla in stare foarte grava, in coma profunda, a declarat Bogdan Oprita, purtatorul de cuvânt al SMURD. Medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale barbatului.

Cei cinci barbati au fost prinsi in flagrant delict in timp ce furau dintr-o dubita parcata pe DN2. La vederea autoritatilor, hotii s-au urcat intr-o masina inmatriculata in Franta si au fugit, politistii pornind in urmarirea lor pana in comuna Afumati.

Politistii au tras mai multe focuri de avertisment si le-au blocat hotilor masina. Barbatii au coborat din masina si au incercat sa fuga. Unul dintre politisti a tras in directia lor si l-a nimerit in ceafa pe unul dintre ei.

sursa:Antena3

Iasi: Orbit de un experiment medical... Guvernul va interzice etnobotanicele, cu pana la 100.000 lei amenda si inchisoare opt ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x