Antena Căutare

CFR Calatori inchide mai multe agentii de voiaj

CFR Calatori va inchide, joi, 11 agentii de voiaj din tara. Acestea vor fi inlocuite cu birouri de voiaj, care vor fi amplasate in incinta statiilor de cale ferata. Agentiile din Alexandria, Bistrita si Zalau vor fi inchise definitiv.

Localitatile in care agentiile de voiaj vor fi inlocuite cu birouri sunt: Drobeta-Turnu Severin, Deva, Petrosani, Baia Mare, Satu Mare, Targu Mures, Galati, Buzau, Braila, Focsani si Constanta. Birourile de voiaj vor fi infiintate in statiile de cale ferata din aceste orase.

Potrivit Mediafax, singurele agentii de voiaj care vor fi mentinute in actualele locatii sunt: Bucuresti nr. 1, Berceni, Titan, Craiova, Targu Jiu, Pitesti, Caracal, Timisoara, Caransebes, Resita, Arad, Hunedoara, Cluj, Oradea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Iasi, Botosani, Vaslui, Piatra Neamt, Suceava si Bacau.

"CFR Calatori isi propune ca prin aceste modificari activitatea desfasurata in cadrul birourilor Voiaj sa aduca mai aproape de pasageri informatia de care au nevoie si cele mai prompte variante de calatorie in tara si in strainatate, deoarece o gara reprezinta poarta de intrare spre destinatia dorita", se arata intr-un comunicat al companiei.

Foto: Intact Images

Programul Prima Casa devine Noua Casa... Pretinsul mostenitor al lui Sergiu Nicolaescu nu exista...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x