Antena Căutare

Cine este actorul care a vrut să-şi sugrume soţia în Biserică. Bărbatul are 49 de ani și primise ordin de restricție

Un actor a intrat într-o Biserică din Constanța și și-a strâns de gât soția. Cei doi se află în proces de divorț, iar femeia obținuse ordin de protecție, după ce acuzase în repetate rânduri că este agresată de bărbatul de care voia să se despartă.

Bărbatul se numește Iulian Dumitrache, are 49 de ani și e fost actor al Teatrului Fantasio din Constanța. După ce a renunțat la actorie, acesta s-a apucat de masaj și reflexoterapie, potrivit Adevărul.

Cei doi soți erau în proces de divorț și, deși bărbatul primise ordin de restricție, acesta tot a atacat-o pe femeie, imediat după ce a ieșit de la slujbă.

Incidentul violent s-a petrecut pe data de 10 ianuarie. Iulian Dumitrache a mers acolo să vorbească cu ea, dar fiindcă a refuzat, a strâns-o tare de gât.

„A fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de încălare a ordinului de protecţie. Între persoanele implicate au mai existat conflicte în urma cărora instanţa de judecată a emis până în prezent 3 ordine de protecţie. La parchetul de pe lângă judeţul Constanţa au fost înregistrate până în prezent 3 dosare penale, având acest obiect”, a declarat Veronica Jalba, purtător de cuvânt al Parchetul judecătoriei Constanţa.

Elevii Şcolii nr. 133 din Bucureşti, evacuaţi după ce mai mulţi copii au acuzat dureri de cap, posibil din cauza unui ga... Intervenţie a pompierilor la un bloc din Oradea, după ce o femeie a sesizat că ea şi fiica sa se simt rău, după o derati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x