Antena Căutare

Cine este omul găsit leșinat și cu un plic de bani în Reșița? Polițiștii au descoperit pentru cine erau banii!

Cazul bărbatului găsit fără suflare și având alături un plic în care se afla o sumă importantă de bani a fost rezolvat. Polițiștii l-au identificat și au aflat și unde trebuia să ajungă banii găsiți asupra lui.

Cazul bărbatului fără cunoștință și având alături un plic în care se afla o sumă importantă de bani a fost rezolvat. Polițiștii l-au identificat și au aflat și unde trebuia să ajungă banii găsiți asupra lui.

„Plutonierul major Ionaşcu Constantin, din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, aflat în timpul liber, în timp ce se deplasa, duminică dimineaţa, în jurul orei 8,00, pe strada Bârzăviţa, din municipiul Reşiţa, a văzut o persoană căzută pe partea pietonală. Jandarmul a încercat să vorbească cu bărbatul, dar acesta era în stare de inconştienţă, fapt pentru care a sunat la numărul de urgenţă 112, menţionând faptul că lângă persoana în cauză se află şi un plic în care se află suma de 4.000 de lei”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, Marius Săndulescu.

La faţa locului a sosit un echipaj de ordine publică, format dintr-un jandarm şi un poliţist, dar şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Caraş-Severin, care l-a şi preluat pe bărbat. Banii au fost predaţi personalului medical pe bază de proces-verbal, urmând a fi înmânaţi familiei.

Cazul Sorina: Judecătoria Slatina a stabilit pentru data de 18 iulie termen de judecată în procesul privind părăsirea ţă... Doi salvamontişti, tată şi fiu, au cărat în spate, într-un rucsac, o capră neagră care avea un picior fracturat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x