Antena Căutare

Cine poate cere recalcularea pensiilor. Te-ai putea îmbogăți, dacă depui această declaraţie la Casa Naţională de Pensii

Pensia pentru limita de vârstă poate fi recalculată pentru oricine solicită acest lucru, prin depunerea unor declaraţii rectificative. Astfel vor fi adăugate stagiile de cotizare realizate după data înscrierii la pensie.  

Pensia pentru limita de vârstă poate fi recalculată pentru oricine solicită acest lucru, prin depunerea unor declaraţii rectificative. Astfel vor fi adăugate stagiile de cotizare realizate după data înscrierii la pensie.

Cetățenii pot cere Casei Naţionale de Pensii recalcularea pensiei, pentru adăugarea veniturilor sau a stagiilor de cotizare nevalorificate la stabilirea acesteia. La recalcularea pensiilor anticipate şi anticipate parţiale stabilite potrivit legislaţiei anterioare intrării în vigoare a Legii nr. 263/2010, se calculează punctajul mediu anual aferent stagiului/veniturilor adăugate şi se menţine procentul de diminuare, luat în calcul la stabilirea pensiei anticipate parţiale.

La recalcularea pensiilor de invaliditate stabilite potrivit legislaţiei anterioare intrării în vigoare a Legii nr. 263/2010, se calculează punctajul mediu annual aferent stagiului/veniturilor adăugate, iar punctajul aferent stagiului potenţial se determina cu respectarea condiţiilor şi modalităţii de calcul de la ultima decizie de stabilire/modificare a drepturilor de pensie.

Cea mai tare școală din România. Locul în care și profesorii au uniforme!!! Iată cum arată hainele de serviciu ale dască... Agricultura reînvie în România. Dar nu cu cereale, fructe sau legume, ci cu cannabis!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x