Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Mario Iorgulescu e în mare pericol! „Dacă scapă, am să-l termin! Nu mă las până nu-l voi vedea terminat!” Cine este omul care-l amenință pe fiul șefului LPF

Mario Iorgulescu trece prin momente grele. Se luptă pentru a supraviețui, iar în eventualiatea în care tânărul fiu al președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal va reuși să treacă peste această cumpănă, va urma un posibil proces la finele căruia ar putea fi condamnat la închisoare

Mario Iorgulescu trece prin momente grele. Se luptă pentru a supraviețui, iar în eventualiatea în care tânărul fiu al președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal va reuși să treacă peste această cumpănă, va urma un posibil proces la finele căruia ar putea fi condamnat la închisoare.

Și ca și cum aceste probleme nu ar fi suficiente, o altă amenințare se întrevede la orizont. Unul dintre verii lui Dany Vicol, bărbatul decedat în urma accidentului produs la Chitila, a promis că nu se va lăsa până când Mario nu va fi terminat.

„Dacă Mario scapă cu viaţă şi ajunge în închisoare, îl voi termina! Dinte pentru dinte!’, le-ar fi spus acesta colegilor de celulă, acesta ispășind o pedeapsă pentru care a fost condamnat.

Gino Iorgulescu ar fi aflat de aceste ameninţări din spatele gratiilor şi a luat deja primele măsuri de precauţie. A angajat mai mulţi bodyguarzi.

„Lui Gino îi este teamă de răzbunare, mai ales că s-a auzit de acea ameninţare… Aşa că în scurt timp el îşi va angaja câţiva bodyguarzi”, a dezvăluit un apropiat al preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.