Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Clanurile interlope pun stăpânire pe țară? Polițist tăiat cu coasa, iar un altul a rămas fără degete. Două persoane împușcate de oamenii legii!

Incident halucinant în aceasta seară într-o localitate din Dâmbovița. Doi polițiști au fost atacați cu o coasă. Unul a rămas făra degete, iar altul a fost tăiat. Oamenii legii au tras focuri de armă pentru aparare.

Doi polițiști din Dâmbovița au intervenit, duminică seara, la un scandal care s-a lăsat cu vărsare de sânge.

Cordunenii intervin în războiul clanurilor? Ce mesaj neobișnuit au transmis după moartea lui Emi Pian!

Polițist tăiat cu coasa, iar un altul a rămas fără degete

Doi frați implicați în scandal din localitatea Văcărești au fost împușcați de oamenii legii, după ce un polițist a fost tăiat într-o zonă a corpului, iar altul a rămas fără câteva degete. Agresorii i-au atacat cu o coasă pe oamenii legii.

Doi polițiști care au fost trimiși duminică seara, în urma unui apel la 112, să intervină într-o comună din Dâmbovița unde un bărbat în stare de ebrietate devenise violent la adresa trecătorilor, au fost atacați de acesta cu o coasă. Agenții s-au apărat cu focuri de armă, rănindu-l pe agresor, dar și pe fratele acestuia, care a intervenit între timp în scandal.

Fratele lui Emi Pian, dezvăluiri cutremurătoare la înmormântarea fostului lider al clanului Duduianu! "Au vrut să mă omoare și pe mine"

Atât polițiștii, cât și agresorii au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

IPJ Dâmbovița a fost sesizat prin 112 despre faptul că, în comuna Văcărești, un bărbat, aflat în stare de ebrietate, e violent la adresa trecătorilor. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție, moment în care agresorul a fugit în curtea domiciliului și a ieșit cu o coasă, agresându-i pe cei doi polițiști.

„Având în vedere pericolul iminent (atacul cu o coasă), unul dintre agenții de poliție a efectuat un foc de armă către agresor. În timpul altercației, a intervenit și fratele agresorului, în atacul asupra polițiștilor. Acesta a fost împușcat în picior, de către agentul de poliție”, arată IPJ Dâmbovița.

Agresorii au fost transportați la spital, dar și cei doi polițiști, care au suferit mai multe răni, precizează IPJ.

Amenzile au curs fără număr după înmormântarea lui Emi Pian! De ce au fost sancționați cei din clanul Duduienilor

Urmăriți primele informații, accesând clipul video de mai sus difuzat la Antena3.

Recomandari