Antena Căutare

Clinica dentara Life Dental Spa oferă antreprenorilor ocazia parteneriatului sub forma de franciza

Succesul brand-ului Life Dental Spa se datorează celor 12 ani de activitate, în care întreaga echipă de #LifeDentisti s-a implicat cu daruire în realizarea tratamentelor dentare la cel mai înalt standard, folosind tehnologia ultramodernă a laserului dentar.

Clinica dentara Life Dental Spa oferă antreprenorilor ocazia parteneriatului sub forma de franciza
Clinica dentara Life Dental Spa oferă antreprenorilor ocazia parteneriatului sub forma de franciza

Laserul stomatologic realizează tratamente FĂRĂ ACE, FĂRĂ FREZE ȘI FĂRĂ DURERE

Stomatologia modernă practicată în cadrul clinicii Life Dental Spa a fost implementată cu succes de către medicul fondator și administratorul clinicii, dr. Cristina Obreja.

Absolventa a Master-ului în laser stomatologic la universitatea Aachen în Germania, dr. Cristina Obreja oferă pregătire și suport în ceea ce privește laser safety și tratamente dentare laser tuturor medicilor clinicii, cât și viitoarelor echipe dornice de parteneriat!

Ce presupune lucrul cu laserul stomatologic?

Tratamentele moderne cu laserul dentar pot fi realizate de către medicii stomatologi în cadrul tuturor specializărilor, de la chirurgie dento-alveolara până la odontoterapie și estetică.

Folosind raze luminoase cu diferite lungimi de undă, laserul dentar acționează minim-invaziv, fiind un instrument care oferă pacienților confort sporit în timpul ședințelor de terapie.

Citește și: Albirea dentară: totul despre acest procedeu stomatologic estetic

Cu doar 3 unituri dentare, firma SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL, sub care activează brand-ul Life Dental Spa, a reușit să-și dubleze cifra de afaceri în 2019, aceasta ajungând la aproximativ 1.200.000 de euro!

Profilul partenerului Life Dental Spa

Cu scopul de a veni în ajutorul pacienților și de a crește vizibilitatea brand-ului național, Life Dental Spa realizează francize cu investitori pasionați, care își doresc ca afacerea lor să aibă o profitabilitate de minimum 20% cu un return of investment în maximum 6 luni.

Life Dental Spa caută antreprenori care:

  • Doresc succes în activitatea lor profesională
  • Au capacitatea de a organiza personalul administrativ
  • Își doresc abundență financiară
  • Se orientează câtre pacient, cu scopul de a oferi o experiență de 5 stele în cabinetul stomatologic
  • Împărtășesc valorile Life Dental Spa – stomatologie laser minim-invazivă, orientata spre proceduri preventive realizate cu ajutorul unei tehnologii ultramoderne și de actualitate

Alege profesionalismul Life Dental Spa!

Life Dental Spa este brand-ul național care a atins succesul în domeniul stomatologiei dentare cu ajutorul terapiilor laser moderne și fără durere.

Managementul excelent, profesionalismul echipei de medici și organizarea internă de excepție sunt doar câteva dintre secretele care au ridicat Life Dental Spa în topul clinicilor stomatologice din București.

De ce să te asociezi cu Life Dental Spa? Dr. Cristina Obreja, medicul fondator și administratorul firmei, specialist în laser dentar, oferă training-uri pentru învățarea și pentru perfecționarea procedurilor stomatologice laser viitoarelor echipe dornice de parteneriat.

De asemenea, conducerea Life Dental Spa oferă diferite beneficii investitorilor, precum:

  • Software pentru personalul administrativ și trainig pentru utilizarea eficientă a acestuia, în ceea ce privește înregistrarea profitului, a cheltuielilor, a programărilor, etc
  • Creșterea cifrei de afaceri și a profitului, un singur unit dentar oferind aproximativ 400.000 de euro anual
  • Marketing specializat – SEO, TV, social media, outdoors
  • Implementarea de protocale și de proceduri de terapie deja testate și verificate, care au dus la succesul Life Dental Spa

Alătură-te brand-ului Life Dental Spa și pornește o afacere profitabilă! Oferă-le pacienților tăi tratamente stomatologice laser fără durere și fără complicații!

Bărbat filmat înotând pe străzile din Slobozia, după o ploaie torențială: „Uite-l, băi, bagă și capul dedesubt” - VIDEO... Patriarhia, după ce Orban a anunţat că va fi permisă oficierea slujbelor în interiorul bisericilor: BOR va respecta exem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x