Antena Căutare

Colindătorii au bătut-o până nu-și mai poate folosi mâna. Au fost clipe de groază pentru o femeie din Râmnicu Vâlcea

Este perioada în care la uşi ne bat cei dragi, dar şi necunoscuţi să ne colinde. Atenţie, totuşi, cui deschideţi, pentru că de sărbători profită şi cei care nu au cele mai bune intenţii.

Colindătorii au bătut-o până nu-și mai poate folosi mâna. Au fost clipe de groază pentru o femeie din Râmnicu Vâlcea Galerie
Femeie batuta de colindatori

O femeie din Râmnicu Vâlcea acuză că a fost prădată şi s-a ales cu mâna ruptă în urma unei astfel de întâlniri. Agresoarele ar fi două fete de etnie romă care au intrat în scara blocului ajutate de vecinii care le-au răspuns la interfon.

Incidentul a avut loc seara, în jurul orei 19. Femeia venise de la cumpărăturile pe care le făcuse pentru Crăciun. A lăsat plasele la parter şi a intrat în uscătorie. În tot acest timp, două fete, care intraseră în scară sub pretextul că merg la colindat au prădat-o.

Femeia a fugit către cele două fete pentru a-şi recupera bunurile, dar s-a ales cu mâna ruptă.

Victima urmează să depună plângere împotriva agresoarelor. Poliţiştii recomandă tuturor să fie precauţi mai ales în perioada sărbătorilor.

Dan Negru, dezvăluiri de senzație. Cum era Alexandru Arșinel să-l dea de gol pe Petre Roman... Accident grav pe A1, produs de un șofer fără permis. O persoană a murit și alte două au fost rănite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x