Antena Căutare

Compania de gaz din Sighetu Marmatiei, urmarita penal

Firma care a executat lucrarea de introducere a sistemului de alimentare cu gaz in Sighetu Marmatiei va fi urmarita penal de procurori. SC Berg Sistem Gaz SRL este acuzata de savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa si distrugere din culpa cu consecinte deosebit de grave, a anuntat joi procurorul general, Laura Codruta Kovesi. De asemenea, anchetatorii au dispus instituirea sechestrului asigurator asupra bunurilor companiei.

Kovesi a precizat ca au fost audiati majoritatea martorilor la exploziile de la Sighetu Marmatiei, urmand ca, in functie de starea de sanatate a victimelor, sa fie audiate si acestea. Pana la acest moment, nicuna dintre victimele exploziilor nu a fost audiate de procurori, conform Mediafax.


Ancheta in acest caz a fost preluata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in urma unei dispozitii a procurorului general, Laura Codruta Kovesi.

In noaptea de sambata spre duminica, la ora 0.56, intr-o discoteca din Sighet, aflata la subsolul unei cladiri, a avut loc o explozie in care au fost ranite sapte fete. Dupa 14 ore, in momentul in care se faceau cercetari privind explozia, o a doua deflagratie s-a produs, fiind raniti politisti, pompieri si un notar, care avea biroul deasupra discotecii.

In urma celor doua explozii, 21 de persoane au fost ranite, dintre care 17 au fost spitalizate. 11 victime ale deflagratiilor din Sighetu Marmatiei sunt in continuare internate la Spitalul de Arsi din Capitala. La terapie intensiva a mai ramas doar una dintre victime, care va fi operata in scurt timp.

foto: Intact Images

Bucurestiul, ca dupa bombardament: Un autobuz a ramas suspendat intr-o groapa... Dinel Staicu scapa de 7 ani de inchisoare. Sentinta in dosarul BIR a fost anulata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x