Antena Căutare

Companiile aeriene pregătesc reducerile de toamnă! De unde puteţi cumpăra cele mai ieftine bilete de avion, cu 10 euro până la Roma

Vara e pe sfârşite, însă adevăratele oferte de vacanţă abia acum apar. Noiembrie va fi cea mai ieftină lună pentru călătorii. Biletele de avion se ieftinesc cu 30% faţă de restul anului. Pentru unele rute, preţurile pornesc chiar şi de la 10 euro, dus-întors.

Vara e pe sfârşite, însă adevăratele oferte de vacanţă abia acum apar. Noiembrie va fi cea mai ieftină lună pentru călătorii. Biletele de avion se ieftinesc cu 30% faţă de restul anului. Pentru unele rute, preţurile pornesc chiar şi de la 10 euro, dus-întors.

Domul din Milano, Colosseumul din Roma sau fermecătoarele canale ale Veneţiei cuceresc, anual, mii de români care îşi petrec vacanţele în afara graniţelor. Însă un concediu în astfel de locuri nu este tocmai ieftin în sezonul cald. De aceea, mulţi vânează oferte pe ultima sută de metri.

INTRA HARTA De exemplu, cine călătoreşte în noiembrie la Bruxelles va plăti doar 10 euro pentru un bilet dus-întors. 16 euro dacă alege Milano, 18 pentru Roma sau Bologna, 20 pentru Londra şi doar 24 de euro pentru Veneţia.

O reducere de 10,20,30 la sută, 40 la sută la biletul de avion poate să vină cu o reducere de cinci, zece, până la 20 la sută pentru pachetul întreg al citybreak-ului.

Pentru Roma, pachetele de vacanţă pentru noiembrie pornesc de la 119 euro - 2 nopţi de cazare plus biletul de avion dus-întors. Acelaşi pachet pentru Veneţia costă 129 de euro, iar pentru Milano cu zece euro mai mult.

Nu doar destinaţiile europene sunt mai ieftine în lunile de toamnă

Un bilet spre Thailanda, în timpul unei promoţii, poate ajunge la 400,500 de euro lejer, dus-întors. În mod obişnuit preţurile se pot duce şi până într-o mie de euro.

Reducerile sunt irezistibile, însă nu mulţi se pot bucura de ele.

Biletele de avion, dar şi pachetele agenţiilor sunt mai ieftine dacă sunt rezervate pentru zilele lucrătoare, şi nu pentru weekenduri.

Preţuri bilete avion dus-întors/persoană

Bruxelles - de la 10 euro

Milano - de la 16 euro

Roma - de la 18 euro

Bologna - de la 18 euro

Londra - de la 20 de euro

Veneţia - de la 24 de euro

Cele mai ieftine city-break-uri în noiembrie

Roma- 119 euro - 2 nopţi de cazare + bilet de avion dus-întors

Milano- 139 euro - 2 nopţi de cazare + bilet de avion dus-întors

Veneţia - 129 euro - 3 nopţi de cazare + bilet de avion dus-întors

Vremea se schimbă radical! Vin ploile! Toamna îşi intră în drepturi!... Horoscopul zilei de duminică! Leii au parte de schimbări importante pe plan financiar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x