Constanţa: Soţ şi soţie, reţinuţi după ce au furat documente dintr-o secţie de poliţie, din dosarul penal în care bărbatul era cercetat pentru o agresiune

Doi soţi au fost reţinuţi de poliţiştii constănţeni, după ce au furat documente dintr-o secţie de poliţie, dintr-un dosarul penal în care bărbatul era cercetat pentru o agresiune în trafic. Cei doi au încercat să fugă cu documentele, dar au fost prinşi de poliţişti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în 3 februarie, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către un bărbat, de 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost şicanat în trafic de către un alt conducător auto, care ar fi oprit autoturismul şi l-ar fi agresat fizic, la intersecţia DN 2A cu bulevardul Aurel Vlaicu.

“În urma verificărilor, poliţiştii Secţiei 2 au identificat persoana în cauză, un bărbat de 41 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. La data de 10 februarie, la sediul Secţiei 2 Poliţie s-au prezentat, pentru audieri, bărbatul de 41 de ani, împreună cu soţia acestuia, de 38 de ani (în calitate de martor)”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Sursa citată spune că, după terminarea audierilor, femeia ar fi sustras mai multe documente din dosarul penal, pe care le-ar fi înmânat soţului său, ulterior încercând să fugă, ei fiind opriţi şi imobilizaţi de poliţişti.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar marţi, bărbatul de 41 de ani va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri.

Sursa : news.ro

Ultimele știri