Antena Căutare

E oficial! Statul dă 600 de lei pentru această categorie de români! Ce condiții trebuie să îndeplinească

Guvernul a decis să să deschidă conturi de economii pentru Copiii Centenarului, astfel că părinții celor care au sub 18 ani trebuie să  depună în conturile deschie la trezorerie 1.200 de lei, iar statul va veni cu bani suplimentari şi o dobândă avantajoasă.

Guvernul a decis să să deschidă conturi de economii pentru Copiii Centenarului, astfel că părinții celor care au sub 18 ani trebuie să depună în conturile deschie la trezorerie 1.200 de lei, iar statul va veni cu bani suplimentari şi o dobândă avantajoasă.

"Începând cu anul 2019, titularii de cont beneficiază de o primă de stat în valoare de 600 lei anual până la împlinirea vârstei de 18 ani, cu condiţia ca suma depusă în anul respectiv în cont să fie de minim un 1.200 lei. În cazul în care la finele anului alendaristic suma depusă în anul respectiv este mai mică decât suma minimă de 1.200 lei, titularul contului nu beneficiază de prima de stat, dar pentru soldul contului se acordă dobândă”, se arată în ordonanţă.

Totodată, sumele depuse anual în cont nu vor putea depăşi un plafon maxim reprezentând echivalentul în lei a valorii de 100 000 euro. Titularul contului beneficiază de prima de stat numai pentru suma minimă de 1.200 lei.

Parada 1 decembrie 2018 Cluj. Care este Programul... Legea a fost promulgată în urmă cu puțin timp. Statul oferă bani pentru plata ratelor la casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x