Live acum
Prime Time 20:50Observator Special

Copii chinuiți de propriul părinte. Fiica cea mare a pastorului a fugit și a spus tot polițiștilor: „Tati ne face rău”

Caz şocant în judeţul Suceava. Un fost pastor a fost arestat preventiv. Individul este acuzat că şi-ar fi molestat şi agresat o parte dintre copii.

Practic, timp de șapte ani, bărbatul şi-a terorizat şi abuzat cinci dintre cei opt copii. Mai mult individul şi-a violat trei fiice.

Drama prin care au trecut cei mici ar fi putut rămâne ascunsă, dacă una dintre fiicele fostului pastor nu ar fi povestit ce se întâmplă.

Împreună cu mama ei, după ani la rând de teroare, fata și-a făcut curaj și a depus o plângere la Poliție. Din acel moment, au intrat pe fir oamenii legii și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

În luna iulie, când a fost făcută sesizarea, tatăl a fost luat de polițiști, iar întreaga familie, audiată.

La momentul respectiv, mama, împreună cu cinci copii, patru din ei minori și o fată majoră, a fost plasată într-un centru de primire a minorilor, unde au stat până în momentul în care tatăl a fost pus în arest preventiv pentru 30 de zile.

Luni, procurorii au anunțat că bărbatul este deja trimis în judecată pentru că, timp de șapte ani, și-a agresat sexual cele patru fete, iar pe băieți i-a fi pus la muncă silnică, atât pe timpul nopții cât și pe ploaie. Cercetările continuă în acest caz.

Recomandari