Antena Căutare

Decizie fără precedent! Copiii medicilor decedați vor primi bani de pe urma lor: "celor din prima linie ar trebui să le fie recunoscută munca"

Copiii medicilor decedați în lupta cu coronavirus ar putea primi pensie de urmaș. Parlamentarii vor vota mâine proiectul care prevede ca familiile să primească 75% din salariul pe care îl avea medicul în momentul decesului. Proiectul ar putea fi votat joi.

Camera decizională este Camera Deputaților și proiectul va fi mâine pe masa Comisiei de Sănătate. Dacă va primi un aviz pozitiv, va ajunge în plenul Camerei cel mai probabil joi.

Numărul total al deceselor de coronavirus în România

Proiectul este inițiat de către un medic care este și senator din partea PSD. Acesta s-a gândit că în criza provocată de coronavirus celor din prima linie ar trebui să le fie recunoscută munca și meritul depus, în contextul în care și medicii sunt răpuși de Covid-19.

Dezvăluiri din spitalul de la Suceava: "Pacienții simt cioburi de striclă în plămâni. Te taie în interiorul pieptului şi este foarte dureros să respiri"

Copiii medicilor decedați în lupta cu coronavirus ar putea primi pensie de urmaș

Atenție mare la apa pe care o beți! Medicul Adina Alberts, mesaj alarmant: "Cel mai mare ucigaș al timpurilor moderne"

Acesta susține că Ministerul Sănătății ar trebui să vină în sprijinul familiilor cu un ajutor de înmormântare pentru fiecare medic care își pierde viața în lupta pentru a-i salva pe alții. De asemnea și o pensie de urmaș care ar trbeui să însumeze 75% din salariul pe care îl avea medicul în momentul decesului.

La ora 12:30 președintele Kalus Iohannis a convocat o ședință de evaluare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de coronavirus în România. Vor participa Ludovic Orban, Marcel Vela, dar și ceilalți miniștri din Cabinet, împreună cu Raed Arafat.

La finalul ședinței Kalus Iohannis va susține o declarație de presă.

Principala cauză de deces în România NU este coronavirusul! Cei mai mulți oameni mor din cauza unor afecțiuni mult mai grave

"Nu e cazul să ne gândim la măsuri mai relaxate", o spune ministrul Sănătății Neul Tătaru. este cert că vom fi ocbligași să purtăm măști și mănuși de protecție chiar dacă starea de urgență va fi ridicată în România.

Observator Update, 21 aprilie, ora 10:00: Cursurile ar putea fi reluate, magazinele s-ar putea deschise, la fel și parcurile

Un scenariu cu semnătura conducerii celor de la Matei Balș arată că persoanele cu vârsta de peste 65 de ani ar putea fi izolate de familie. Neul Tătaru spune că nu este de acord în niciun caz cu această propunere.

Un medic infectat cu noul coronavirus a băut o substanță ce l-ar fi putut omorî. Greșeala uriașă a fost făcută chiar de ... OMS condamnă țările europene care încep să relaxeze măsurile împotriva Covid-19. "Ce e mai rău abia de acum urmează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x