Căutare Live

Copilul de patru ani de la Pitești a murit din cauza anesteziei: ”Cocktailul de medicamente i-a provocat un stop cardio-respirator și insuficiență de urgane!”

Copilul în vârstă de patru ani de la Pitești a murit din cauza anesteziei, potrivit unor surse din cadrul Institutului Național de Medicină Legală (INML), care au dezvăluit că băiatul nu avea probleme de sănătate. 

Copilul de patru ani de la Pitești a murit din cauza anesteziei

Conform raportului medicilor legiști, substanțele folosite de medicii de la clinica privată din Pitești i-ar fi provocat un stop cardio-respirator.

Autopsia copilului a fost făcută în această dimineață. Stop-cardio respirator resuscitat și insuficiență de organe au scris medicii ca fiind cauza morții copilului. Stopul cardio-respirator ar fi survenit din cauza anesteziei, potrivit Digi24.

Ce făcea medicul anestezist copilului mort în clinica din Pitești, în momentul în care a apărut echipajul SMURD. Detaliul ce i-ar fi putut salva viața

De asemenea, acum, oamenii legii așteaptă analizele toxicologice pentru a vedea dacă a fost folosită cantitatea corectă a acestor substanțe.

Răsturnare de situație în cazul copilului mort la Pitești, în urma unei anestezii. Ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologului

Copilul de patru ani de la Pitești mort după o anestezie a fost sedat cu propofol, aceeași substanță care i-a provocat decesul și cântărețului Michael Jackson, a explicat un medic anestezist.

Arest la domiciliu pentru medicul Mircea Beuran... Alte 18 cazuri de pestă porcină, confirmate în judeţul Prahova...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x