Antena Căutare

Cornuri mucegăite pentru elevi, la școală! Părinții au sesizat Direcţia de Sănătate Publică. Imagini revoltătoare! Video

Copiii de la o școală din localitatea Band, județul Mureș, au primit cornuri mucegăite la gustare. Produsele nu aveau nici măcar data de expirare inscripţionată pe ambalaj.

Copiii de la o școală din localitatea Band, județul Mureș, au primit cornuri mucegăite la gustare. Produsele nu aveau nici măcar data de expirare inscripţionată pe ambalaj.

Părinţii elevilor au sesizat conducerea unităţii de învăţământ, iar Direcţia de Sănătate Publică a început o anchetă.

Aceștia au aflat că cei mici primeau cornuri mucegăite după ce unii copii au dus acasă gustările primite la școală.

„Ar trebui să fie mult mai atenţi cei care distribuie. Ne-am uitat la o dată de expirare, ambalare, nu era nimic scris pe corn”, a spus mama unei fetițe.

Direcţia Pentru Sănătate Publică s-a autosesizat, iar inspectorii vor face un control la şcoală. Patronul fabricii care produce cornurile nu oferit încă un punct de vedere pe acest subiect.

Medicii sunt sceptici! Anunțul făcut de specialiști despre starea lui Mario Iorgulescu: „Situația este gravă!”... Arad: Finanţare europeană pentru cumpărarea a opt tramvaie noi şi modernizarea altor 20...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x