Antena Căutare

Autoritățile se așteaptă la creșterea numărlui de cazuri de coronavirus! 7000 de români izolați la domiciliu și alți 99 în carantină.

Coronavirusul în România a băgat peste 7000 de persoane în izolare la domiciliu și aproape 100 în carantină, în centre special amenajate pentru prevenția împotriva Covid-19. Deși au fost realizate anchete epidemiologice în județul Gorj și s-au luat toate măsurile de precauție împotriva răspândirii virusului, autoritățile române susțin că sunt șanse destul de mari ca în România să mai apară și alte cazuri.

Ministerul Afacerilor Interne informează că, în prezent, în România sunt în carantină în centre instituționalizate 99 de persoane, iar 7.174 de persoane au fost izolate la domiciliu pentru a fi monitorizate pentru o perioadă de 14 zile, așa cum prevăd toate protocoalele internaționale.

Citește și: Românul infectat cu coronavirus rupe tăcerea: „Nu am avut nicio treabă cu italianul. Toată lumea aberează!”

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, la nivelul Institutului de Boli Infecțioase din București și a centrelor regionale din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara au fost analizate 12 probe, toate având rezultat negativ.

Manager Matei Balș: Sunt șanse mari să mai apară și alte cazuri de coronavirus în România

În exclusivitate la Antena 3, managerul institutului Matei Balş a declarat că sunt şanse mari ca în România să mai apară şi alte cazuri de infectare cu coronavirus.

Românii care sunt plasaţi în izolare la domiciliu sau în carantină trebuie să ştie că pot beneficia, potrivit legii, de concediul şi indemnizaţia pentru carantină.

Bebeluș suspect de coronavirus, internat în spital. A călătorit împreună cu părinții din Bacău în Italia weekendul trecu... Revoltător! Angajați ai Spitalului de Urgență din Vaslui, prinși în timp ce încercau să fure medicamente și alimente ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x