Antena Căutare

Coronavirusul afectează grav creierul! Medicii români au descoperit simptome alarmante: „Nu mai știu în ce an se află”

Omenirea se confruntă cu pandemia de coronavirus și medicii luptă cot la cot cu oamenii de știință pentru a găsi un vaccin sau un tratament menit scape țările de Covid-19. Totuși, descoperirile recente arată ce efecte are coronavirusul asupra creierului pacienților.

Coronavirusul afectează grav creierul! Medicii români au descoperit simptome alarmante: „Nu mai știu în ce an se află” Galerie
Simptome noi apar la pacienții cu Covid-19

Informații recente venite din Japonia arată că tot mai mulți pacienți cu coronavirus se prezintă la spitale cu simptome noi, ce surprind medicii.

CORONAVIRUSUL, SIMPTOME NOI CE ALERTEAZĂ MEDICII

Dacă până nu demult simptomele de Covid-19 includeau febra, tusea și problemele respiratorii sau durerile musculare, tot mai mulți bolnavi acuză stări de amețeală sau de dezorientare puternică.

citește și: Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară”

Mai mult decât atât, tot publicațiile din Japonia arată că unii pacienți ajung într-un grad atât de avansat de dezorientare încât nu mai știu nici măcar în ce an se află.

Coronavirusul afectează grav creierul! Medicii români au descoperit simptome alarmante: „Nu mai știu în ce an se află”

Simptome noi apar la pacienții cu Covid-19

Ce simptome noi au apărut la pacienții cu coronavirus

În afară de aceste simptome de coronavirus, pacienții prezintă agitație permanentă, lipsa orientării, atacuri cerebrale sau convulsii.

citește și: La ce temperatură moare coronavirusul, de fapt! Doar așa îl elimini de pe haine sau măști de protecție

Până acum, aceste simptome de coronavirus au fost asociate valorilor extrem de mici de oxigen din sânge, însă în cazul multor pacienți aceste simptome sunt invers proporționale cu evoluția stării plămânilor.

Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, invitată in emisiunea Andreei Sava, a declarat că aceste simptome noi de coronavirus au fost observate și la numeroși pacienți români:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un medic de la Ambulanța București a murit imediat după tura de noapte, de 12 ore... Ministrul Sănătății, anunțul momentului despre epidemia de coronavirus: „Putem merge şi în 15.000, poate şi mai mult”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x