Antena Căutare

Cercetătorii, descoperire BOMBĂ despre coronavirus! „A suferit o mutație. Sunt două tulpini! Una este extrem de agresivă!”

Coronavirusul a suferit o mutație și s-a divizat în două tulpini, dintre care una este mai agresivă și infectează 70% din totalul pacienților, a descoperit o echipă de cercetători chinezi.

Cercetătorii, descoperire BOMBĂ despre coronavirus! „A suferit o mutație. Sunt două tulpini! Una este extrem de agresivă!”
Tânără din Regatul Unit al Mari Britanii și al Irlandei de Nord, cu mască de protecție, din cauza panicii generate de coronavirus. | profimediaimages.ro

Cercetătorii de la Academia de Știință din China și de la Universitatea Peking analizează pandemia de coronavirus de la debutul ei, în luna decembrie.

Studiile de până acum arată că există o formă cu agresivitate mai mare, care acoperă 70% din numărul de îmbolnăviri, în timp ce restul sunt legate de o formă mai ușoară a virusului.

„Noile informații ne obligă să continuăm în regim de urgență studiile care îmbină datele genetice, epidemiologice și simptomatologice ale pacienților diagnosticați cu coronavirus”, arată raportul publicat de cercetători.

Cercetătorii au precizat că studiul lor se bazează pe un eșantion de 103 cazuri și că sunt necesare mai multe analize pentru a înțelege evoluția coronavirusului.

Citește și: Ce poți să faci ca să nu te infectezi cu coronavirus. Top 7 măsuri importante de autoprotecție

Potrivit cercetătorilor, prima tulpină de coronavirus, numită „S”, este cea ce a apărut prima dată la oameni. Din aceasta a evoluat și o a doua tulpină, „L”. Cea veche este cea mai agresivă și cea mai comună.

În România au fost înregistrate până acum șase cazuri de infectare cu virusul COVID-19.

Război cu coronavirusul, cu cârpe vechi și săpun solid, dar cheltuieli de 84.000 de lei! Imagini uluitoare din sediul DS... Pacientul de 71 de ani din Suceava cu coronavirus a mers în Italia dintr-un motiv tulburător! De ce a fost nevoit să fac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x