Antena Căutare

Credea că are o carie, dar înăuntru era un gândac care-i devora carnea

Madelein Carelse, o femeie de 43 de ani din Africa de Sud, simțea o durea insuportabilă de măsea. După ce a vizitat doi medici dentiști aceasta a aflat că suferea de o boală extrem de gravă.

Madelein Carelse, o femeie de 43 de ani din Africa de Sud, simțea o durea insuportabilă de măsea. După ce a vizitat doi medici dentiști aceasta a aflat că suferea de o boală extrem de gravă.

După ce a început să simtă o durere de măsea, femeia s-a dus la un cabinet stomatologic din Vanderbijlpark. Acolo, dentistul i-a administrat inițial antibiotice, pentru a-i opri infecția. După câteva zile, femeia a acuzat dureri insuportabile. Aceasta a început să aibă dificultăți atunci când respira, iar după ceva timp i-a apărut o pată negricioasă, pe gât.

Credea că are o carie, dar înăuntru era un gândac care-i devora carnea

Observând că starea se agrava pe zi ce trece aceasta a hotărât să ceară părerea altui medic stomatolog. Medicul i-a spus că "ceva clar nu este în regulă".

După câteva zile, Madelein a aflat că suferea de o boală extrem de gravă, fasciită necrozantă, o afecțiune mortală, cauzată de o bacterie extrem de periculoasă, cunoscută și sub denumirea de "boala care devorează carnea". Aceasta afectează țesuturile moi și, ulterior, cuprinde întreg corpul.

Medicii i-au înlăturat femeii porțiunea afectată, pentru a împiedica boala să-i macine organele vitale. Pe aceasta o așteaptă mai multe operații estetice extrem de complicate, prin care să i se refacă pielea de pe gât și de pe bărbie, zone grav afectate.

Sursă foto: Realitatea

Pe ce dăm banii. Românii, pe ultimul loc în UE la cheltuielile gospodăriilor, pentru recreaţie şi cultură... Bacalaureat la Penitenciarul Poarta Albă. Un candidat a susținut examenul maturității din închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x