Căutare Live

Credea că are o carie, dar înăuntru era un gândac care-i devora carnea

Madelein Carelse, o femeie de 43 de ani din Africa de Sud, simțea o durea insuportabilă de măsea. După ce a vizitat doi medici dentiști aceasta a aflat că suferea de o boală extrem de gravă.

Madelein Carelse, o femeie de 43 de ani din Africa de Sud, simțea o durea insuportabilă de măsea. După ce a vizitat doi medici dentiști aceasta a aflat că suferea de o boală extrem de gravă.

După ce a început să simtă o durere de măsea, femeia s-a dus la un cabinet stomatologic din Vanderbijlpark. Acolo, dentistul i-a administrat inițial antibiotice, pentru a-i opri infecția. După câteva zile, femeia a acuzat dureri insuportabile. Aceasta a început să aibă dificultăți atunci când respira, iar după ceva timp i-a apărut o pată negricioasă, pe gât.

Credea că are o carie, dar înăuntru era un gândac care-i devora carnea

Observând că starea se agrava pe zi ce trece aceasta a hotărât să ceară părerea altui medic stomatolog. Medicul i-a spus că "ceva clar nu este în regulă".

După câteva zile, Madelein a aflat că suferea de o boală extrem de gravă, fasciită necrozantă, o afecțiune mortală, cauzată de o bacterie extrem de periculoasă, cunoscută și sub denumirea de "boala care devorează carnea". Aceasta afectează țesuturile moi și, ulterior, cuprinde întreg corpul.

Medicii i-au înlăturat femeii porțiunea afectată, pentru a împiedica boala să-i macine organele vitale. Pe aceasta o așteaptă mai multe operații estetice extrem de complicate, prin care să i se refacă pielea de pe gât și de pe bărbie, zone grav afectate.

Sursă foto: Realitatea

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Românii nu mai fac copii, iar mortalitatea este în creștere! Priecțiile privind populația țării, îngrijorătoare: ”Români...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri