Antena Căutare

Crin Antonescu dupa ce Jandarmeria a anuntat amenzi pentru mitingul USL: A fost civilizat, de la cap la coada

Crin Antonescu a raspuns acuzelor Jandarmeriei Romane, care a spus ca USL-ul va fi amendat dupa ce traficul a fost blocat ieri de manifestantii PNL care au marsaluit spre Piata Universitatii.

Din punctul de vedere al USL, Antonescu a considerat ca mitingul a fost o reusita.

"Noi ne-am asumat intr-un moment complicat organizarea acestui miting. De la A la Z toate conditiile de la perimetru, la program la comportament au fost respectate ireprosabil. Faptul ca acest miting a fost sub coordonarea noastra este cat se poate de clar. Cateva grupuri de manifestanti din Bucuresti nu puteau fi conduse de mana pana acasa la mamica lor. Oameniii au plecat de la mitingul nostru spre Univeristate. Jandarmii nu au avut ce sa faca", a spus co-presedintele USL.

Totusi, liderul PNL este de acord sa discute cu cei de la Jandarmerie pentru a solutiona problema.

"Indemnurile au fost facute imediat ce mitingurile s-a incheiat. Daca din punctul de vedere al Jandarmerie am gresit suntem gata sa vedem si sa suportam amenda. Nu avem niciun fel de problema. O sa vedem care este chestiunea. Eu cred ca din ziua de ieri trebuie sa retinem faptul ca USL a organizat un miting civilizat, de la cap la coada. Nu am nimic de reprosat protestarilor sau Jandarmeriei.

Foto: Intact Images

UPDATE! Igas nu va participa la audierile in Camera Deputatilor. Merge la JAI... UPDATE! Profesorii care au protestat la Ministerul Educatiei au ajuns la Universitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x