Antena Căutare

Cruzime fără margini! Animale maltratate și împușcate fără milă

Acte de cruzime de neimaginat faţă de animale! În Brăila, un câine a fost mutilat şi abandonat într-o hală părăsită. Căţelul a supravieţuit, din fericire, dar sunt şanse mici să poată merge din nou. Iar în Suceava, alţi şase au fost găsiţi împuşcaţi pe un fond de vânătore. Poliţiştii fac cercetări în ambele cazuri.

Cruzime fără margini! Animale maltratate și împușcate fără milă Galerie
Câini maltratati la Brăila

Într-o hală părăsită, în agonie, cu răni grave, aşa a fost găsit câinele, de un paznic din zonă. Imediat omul a luat legătura cu o persoană care se ocupă de drepturile animalelor. Femeia a sesizat poliţia. Se face acum anchetă.

Scene de o cruzime fără margini s-au petrecut şi într-o localitate din Suceava. Şase câini au fost găsiţi împuşcaţi pe un câmp, în apropierea unui fond de vânătoare. Poliţiştii şi inspectorii sanitar veterinari au făcut verificări şi au luat probe.

Câinii împuşcaţi au fost aduşi la Bucureşti, pentru necropsie şi expertiză balistică. Este posibil ca animalele să fi fost ţinta unor vânători. Oamenii din zonă spun că nu este prima oară când se întâmplă aşa ceva.

O veste bună vine, în schimb, de la Odorheiul Secuiesc, unde un câine a fost salvat dintr-o zonă izolată. Animalul s-a speriat de zgomotul peterdelor, în noaptea dintre ani, şi a fugit de acasă. S-a prăbuşit într-o prăpastie şi a stat blocat pe o stâncă mai bine de o săptămână. Câinele a fost coborât în siguranţă de salvamontişti, a fost dus la un consult şi este în afara oricărui pericol.

Incendiu violent într-un bloc din Slatina: 22 de persoane au fost evacuate, dintre care două sunt rănite - VIDEO... Şase câini au fost găsiţi împuşcaţi pe un câmp la ieşirea din localitatea suceveană Arbore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x