Căutare Live

Csibi Barna, chemat la Comisia de Disciplina a ANAF

Functionarul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Csibi Barna, a fost notificat de institutie sa se prezinte, joi, la Comisia de Disciplina, convocata sa analizeze cazul salariatului, a declarat, astazi, purtatorul de cuvant al ANAF, Sabina Zeres.

"In 27 aprilie a avut loc o prima intalnire a Comisiei de disciplina din cadrul ANAF pentru a analiza situatia angajatului Csibi Barna, care nu s-a prezentat la locul de munca. Acestuia i s-a transmis o notificare prin care a fost chemat sa participe la Comisia de Disciplina ce va avea loc joi", a spus Sabina Zeres.

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) a organizat miercuri o actiune de protest in fata ANAF.

"Sindicalistii protesteaza fata de atitudinea unui functionar al statului roman, subordonatul ANAF, Csibi Barna, care si-a permis sa incalce grav Constitutia, sa batjocoreasca Romania si natiunea romana prin spanzurarea la Miercurea Ciuc a unui manechin reprezentandu-l pe Avram Iancu. Declaratiile sale media, rostite exclusiv in limba ungara, desi pentru orice functionar al statului 'in Romania limba oficiala este limba romana' (Constitutia Romaniei, Art. 13) au constituit un indemn la segregare teritoriala pe criterii etnice, la desfiintarea statului care il plateste, la discriminarea unei majoritati etnice mult prea indulgente", a declarat presedintele SCMD, Col. (r) dr. Mircea Dogaru.

"In mod deliberat, acest functionar al statului roman, subordonatul dvs., a ignorat Legea fundamentala a tarii, pe care trebuia sa o slujeasca si conform careia: "Teritoriul Romaniei este inalienabil' (Art. 3, al. 1); 'Romania este patria comuna si indivizibila a tuturor cetatenilor sai, fara deosebire de rasa, de nationalitate, de origine etnica, de limba, de religie, de sex, de opinie, de apartenenta politica, de avere sau de origine sociala' (Art. 4, al. 2); 'Statul roman are ca fundament unitatea poporului roman si solidaritatea cetatenilor sai' (Art. 4, al. 1). Asadar solidaritatea si nu dezbinarea! 'Cetatenii romani si apatrizii trebuie sa-si exercite drepturile si libertatile constitutionale cu buna credinta, fara sa incalce drepturile si libertatile celorlalti' (Art. 57)", se arata intr-o scrisoare pe care SCDM a depus-o pe adresa presedintelui ANAF, Sorin Blejnar.

Vamesii din "Lotul Siret", eliberati in proportie de 75%... Gregorian Bivolaru, tradat de ploaie. Spirala MISA a fost anulata din cauza vremii...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri