Cum au încercat niște români veniți din Italia să fenteze autoritățile ca să nu intre în carantină. Inventivitatea lor, inconștiență pură!

Românii din Italia se întorc în țară de teama coronavirusului, iar unii dintre ei încearcă să fenteze autoritățile ca să nu intre în carantină. Astăzi, însă, 21 de conaționali au fost depistați de oamenii legii. 

Cum au încercat niște români veniți din Italia să fenteze autoritățile ca să nu intre în carantină

Nu mai puțin de 21 de români care veneau din Italia au încercat să scape de intrarea în carantină. Cum? Ei bine, ei au ajuns cu autocarul în vama Giurgiu din Bulgaria, susținând că se întorc din Grecia. În realitate, însă, ei au plecat din Italia și au trecut cu feribotul în Grecia. Potrivit ministrului de Interne, Marcel Vela, cei 21 plecaseră din Sicilia și Calabria.

Coronavirus în România. Klaus Iohannis, apel pentru români: „De asta depinde viața noastră”

„Am văzut inventivitatea unora dintre concetăţenii noştri, i-a adus din Italia nu pe cea mai scurtă direcţie, ci au ajuns pe la Giurgiu. (...) Trebuie să aveţi permanentă mobilizare şi să îi transmiteţi comandantului Poliţiei de Frontieră să crească vigilenţa şi pe alte intrări în ţară", a spus premierul Orban la începutul ședinței de guvern.

Ei sunt românii infectați cu coronavirus. Ce știm despre cele 29 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

Cei 21 de români au intrat în carantină pe raza municipiului Giurgiu, urmând a li se recolta probe biologice ce vor fi transmise Institutului Naţional de Boli Infecţioase 'Prof. Matei Balş'"

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri