Căutare Live

Cum au încercat niște români veniți din Italia să fenteze autoritățile ca să nu intre în carantină. Inventivitatea lor, inconștiență pură!

Românii din Italia se întorc în țară de teama coronavirusului, iar unii dintre ei încearcă să fenteze autoritățile ca să nu intre în carantină. Astăzi, însă, 21 de conaționali au fost depistați de oamenii legii. 

Cum au încercat niște români veniți din Italia să fenteze autoritățile ca să nu intre în carantină

Nu mai puțin de 21 de români care veneau din Italia au încercat să scape de intrarea în carantină. Cum? Ei bine, ei au ajuns cu autocarul în vama Giurgiu din Bulgaria, susținând că se întorc din Grecia. În realitate, însă, ei au plecat din Italia și au trecut cu feribotul în Grecia. Potrivit ministrului de Interne, Marcel Vela, cei 21 plecaseră din Sicilia și Calabria.

Coronavirus în România. Klaus Iohannis, apel pentru români: „De asta depinde viața noastră”

„Am văzut inventivitatea unora dintre concetăţenii noştri, i-a adus din Italia nu pe cea mai scurtă direcţie, ci au ajuns pe la Giurgiu. (...) Trebuie să aveţi permanentă mobilizare şi să îi transmiteţi comandantului Poliţiei de Frontieră să crească vigilenţa şi pe alte intrări în ţară", a spus premierul Orban la începutul ședinței de guvern.

Ei sunt românii infectați cu coronavirus. Ce știm despre cele 29 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

Cei 21 de români au intrat în carantină pe raza municipiului Giurgiu, urmând a li se recolta probe biologice ce vor fi transmise Institutului Naţional de Boli Infecţioase 'Prof. Matei Balş'"

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri