Antena Căutare

Cum comunica RATB-ul despre traseele de noapte? "Prin toate canalele de comunicare de care dispune"

Regia Autonoma de Transport Bucuresti transmite unui calator un raspuns la o solicitare despre lipsa informatiilor privind modificarea anumitor trasee de noapte, spunand ca "informeaza prin intermediul tuturor canalelor de comunicare de care dispune".

Informatii despre traseele de noapte RATB se gasesc, in principiu, pe site-ul institutiei. Aceasta lista a traseelor de noapte se regaseste si la statia Unirii, de unde pleaca toate cursele nocturne. Pe de alta parte, in celelalte statii multe dintre autobuze nu sunt nici macar trecute pe indicatoare.

Hartile care sunt afisate in autobuzele de noapte nu precizeaza cu exactitate statiile autobuzelor nocturne, iar "informatorul" de la Unirii care tine graficele curselor nu stie cu exactitate toate informatiile care ii intereseaza pe calatori.

In plus, foarte multi dintre calatori nu stiu de intervalele de succedare ale autobuzelor intre orele 01.00 - 03.00, de 120 minute, si asteapta ore intregi masinile in statii.

Teleorman: O eleva in clasa a II-a, batuta de invatator... Noi reguli pentru confortul porcilor: fara zgomote puternice, curent si intuneric in zonele de odihna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x