Antena Căutare

Cum se trasmite Covid-19 în magazine! Informația ce îți poate salva viața

Sărbătorile pascale sau diferitele necesități îi fac pe români să meargă la magazine, pentru a face cumpărături. Totuși, cum se transmite coronavirusul atunci când mergem în supermarket?

În plină carantină, când milioane de români stau în case, evenimentele sunt anulate, străzile goale şi mallurile închise, cele mai aglomerate locuri au devenit supermarketurile, mai ales în preajma sărbătorilor pascale.

citește și: Corina a murit singură în casă, ucisă de Covid-19! Avea doar 41 de ani și era infirmieră în Italia

Putem ieşi la cumpărături pentru strictul necesar, cu declaraţia pe propria răspundere completată corect, dar la fel de important este să ne protejăm atunci când ne aprovizionăm.

Cum se trasmite Covid-19 în magazine! Informația ce îți poate salva viața

Sfaturi utile pentru a te proteja de coronavirus

Sfaturi utile pentru a te proteja de coronavirus

Cercetătorii finlandezi au studiat cum se împrăştie coronavirusul într-un spaţiu închis. Rezultatele preliminare arată că particulele care transportă virusul pot rămâne în aer mai mult decât s-a crezut iniţial.

citește și: Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară”

Adică dacă cineva infectat strănută sau tuşeşte, ori chiar vorbeşte spre un raft cu produse, virusul se poate împrăştia până la câţiva metri distanţă. Prin picăturile invizibile de salivă, poate ajunge să infecteze chiar şi persoane aflate pe un alt culoar.

Ne putem proteja simplu: purtând mănuşi, dar mai ales mască. Astfel, nici nu riscăm să luăm virusul, nici să îi infectăm pe ceilalţi.

El e Mattias din Rădăuți și a învins Covid-19, la doar șase luni! Primul bebeluş infectat cu coronavirus din România s-a... Coronavirus: În SUA numărul deceselor a trecut de 20.000...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x