Antena Căutare

Cutremur foarte mare în România. Magnitudine de 4,5 grade pe Richter: S-a simțit și la București

A fost cutremur în România. Seismul s-a produs în zona Vrancea și a avut magnitudinea de 4,5 grade pe Richter. Inițial, fusese anunțat de INFP cu 4,8 grade. Cutremurul s-a simțit și la București.

Cutremur foarte mare în România. Magnitudine de 4,5 grade pe Richter: S-a simțit și la București
Cutremur în România, 2 iunie 2020

Un cutremur cu magnitudinea 4,5 pe scara Richter s-a produs, marţi, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 110 kilometri. Informaţiile transmise iniţial de specialişti anunţau că seismul a avut loc în judeţul Covasna şi a avut 4,8 magnitudine.

UPDATE: Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului a revizuit datele cutremurului care s-a resimţit şi în unele zone din Capitală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Știrea inițială:

Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) anunţă că, marţi, la ora 14:12:55 (ora României), s-a produs în Zona Seismică Vrancea, judeţul Covasna un cutremur mediu cu magnitudinea (EWS) M 4.8, la adâncimea de 117 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 62 km E de Brasov, 95 km N de Ploiesti, 97 km SV de Bacau, 134 km V de Galati, 136 km NV de Braila, 150 km N de Bucuresti, 156 km NE de Pitesti, 173 km E de Sibiu, 181 km SV de Iasi, 214 km N de Ruse.

eJobs România: Peste 20.000 de aplicări pentru joburile din afara țării au fost înregistrate în luna mai. Germania, Fran... Ministerul Educaţiei: Peste 70% dintre elevi şi-au anunţat participarea la cursurile de pregătire pentru examenele naţio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x