Antena Căutare

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! Este al șaptelea seism produs de la începutul lunii în această zonă

Un cutremur cu magnitudinea 3,1 grade Richter s-a produs, marţi seară, în judeţul Buzău, la o adâncime de 106 kilometri, potrivit datelor Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Acesta este al şaptelea cutremur produs în luna decembrie în Buzău.mă cu puțin timp

Un cutremur cu magnitudinea 3,1 grade Richter s-a produs, marţi seară, în judeţul Buzău, la o adâncime de 106 kilometri, potrivit datelor Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Acesta este al şaptelea cutremur produs în luna decembrie în Buzău.

Potrivit INCDFP, un seism cu magnitudinea 3.1 pe scara Richter s-a produs, marţim seară, la ora 21:25, în Zona seismică Vrancea, judetul Buzău, potrivit News.ro.

Cutremurul a fost înregistrat la o adâncime de 106 kilometri, în apropierea oraşelor Nehoiu (3km), Întorsura Buzăului (38km), Vălenii de Munte (40km), Covasna (43km), Slănic (46km).

Acesta este al şaptelea cutremur produs în judeţul Buzău de la începutul lunii decembrie. Cel mai puternic dintre ele a avut loc în 9 decembrie şi a avut magnitudinea de 3,8 grade.

Cresc salariile și pensiile, se măresc și prețurile. Ce îi așteaptă pe români 2019... Titularizare 2019. Ministerul Educației a publicat modele de subiecte! Data la care ar urma să aibă loc examenul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x