Antena Căutare

Dan Diaconescu strange bani sa participe la licitatia pentru CFR Marfa

Dan Diaconescu se pregateste sa participe la licitatia pentru privatizarea CFR Marfa. Fondatorul PP-DD incearca sa stranga de la prietenii sai cele 10 milioane de euro care reprezinta garantia ceruta pentru participarea la licitatie.

Dan Diaconescu vrea sa participe la licitatie pentru a impiedica statul sa vanda ieftin compania, asa cum ar fi incercat sa faca si in cazul Oltchim, dupa cum spune el. Diaconescu nu detine inca suma ceruta drept garantie pentru participarea la licitatie. Spera sa stranga cele 10 milioane de euro cu ajutorul prietenilor, relateaza Antena 3.

Fondatorul partidului care ii poarta numele este nemultumit de faptul ca ministrul Transporturilor a declarat ca suma estimata din privatizara CFR Marfa ar fi de 50 de milioane de euro. Dan Diaconescu sustine ca numai fierul din companie ar valora un miliard de euro.

Si privatizarea Postei Romane il tenteaza pe Diaconescu, dar la aceasta licitatie nu pot participa decat companii postale din strainatate.

O adolescenta din Gherla a fost taiata pe fata de un barbat cunoscut pe Facebook... Accident pe Pasajul Basarab: Un bucurestean a derapat si a intrat intr-un taxi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x