Căutare Live

Daniel s-a sinucis după ce s-a întors din luna de miere. Polițistul a trimis mesaje de adio celor dragi: „Să ne aștepți, venim cu toții”

Era proaspăt căsătorit și abia se întorsese din luna de miere. Rănit în dragoste, Daniel și-a pus capăt zilelor, într-un mod cumplit. Înainte de a recurge la gestul extrem, a rătăcit pe străzile orașului, trimițând mesaje de adio celor dragi.

Daniel Dumitrescu

Daniel Dumitrescu, agent de Poliție al IPJ Suceava, a fost găsit fără suflare în dormitorul locuinței sale, miercuri dimineața.

Îngrijorat de faptul că tânărul nu se prezentase la serviciu și nu răspundea la telefon, colegii au mers acasă la el, să verifice dacă totul era în regulă. Daniel se spânzurase cu o cravată de clanţa unei uşi. Nimeni nu își poate explica cum s-a putut ajunge la o așa tragedie.

Polițistul se căsătorise în urmă cu câteva luni și abia se întorsese din Thailanda, unde își petrecuse luna de miere.

Marți seara, Daniel se pare că a avut o discuție aprinsă cu soția sa. Femeia a decis să petreacă noaptea acasă la părinții ei, care locuiesc în comuna suceveană Marginea.

În acea noapte, Daniel Dumitrescu s-ar fi plimbat cu maşina pe străzile din Rădăuţi şi le-ar fi trimis mesaje de adio unor persoane pe care le îndrăgea. Pe 19 februarie, în jurul orei 4.00, bărbatul s-a întors în apartament şi s-a sinucis.

„Îţi cerem un singur lucru... să ne aştepţi, vom veni cu toţii, mai devreme sau mai târziu. Îţi vom prelua misiunea şi o să îţi dăm raportul cu rezultatele noastre atunci când ne vom revedea. Sper să nu ne facem de ruşine, dragul meu camarad. Sper sa îţi aduc veşti despre o lume mai bună, mai sigură, despre dragoste şi armonie, aşa cum ai visat tu. Îţi mai cer un favor, dragul meu coleg... să ne mai aştepţi puţin, avem si noi câteva datorii de achitat faţă de cetăţeni”, a scris pe Facebook Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Evaluare Națională 2020: Au fost afișate noile modele de subiecte pentru clasa a VIII-a. Calendarul examenelor... Vrancea: Bărbat audiat de poliţişti după ce şi-a stropit soţia cu benzină şi i-a dat foc...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri