Antena Căutare

Descoperire de ULTIMĂ ORĂ în cazul celor cinci tineri arși de vii în accident auto: „A fost UN BLESTEM. Iată DOVADA”

Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Prelucă şi Simona Lazarovici sunt cei cinci tineri care au sfârşit carbonizaţi în maşina care a luat foc după ce s-a răsturnat de mai multe ori pe şosea. Totul s-a produs după ce Ciprian, şoferul maşinii, a pierdut controlul într-o curbă şi s-a lovit de un camion şi o altă maşină. Prietenii tinerei cred că aceasta şi-ar fi presimţit moartea, pentru că înainte de tragedie a scris un mesaj foarte trist.

Ultimul mesaj pe care Simona Lazarovici l-a scris a fost pe 30 octombrie, la mai bine de o oră după miezul nopţii a fost ca o premoniție: „Mi se pare că...de câte ori mi se întâmplă ceva bun în viață, mă tem că voi pierde totul”.

Comentariile de după nenorocirea produsă pe șoselele din România sunt impresionante, unul dintre cei care au transmis mesaje de condoleanțe, fiind convins că a fost un adevărat blestem pentru tinerii dispăruți: „Pare ireal. Eun BLESTEM. Așa ceva nu se putea întâmpla. Mesajul acelei fete este DOVADA că au fost blestemați”

Un român se pregătește să intre în Cartea Recordurilor! Un om singur peste Oceanul Atlantic și o călătorie de 7.500 de k... Pana de curent din Capitală a scos la iveală probleme grave la cele trei transformatoare de pe vremea comunismului! Ce r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x