Descoperire de ULTIMĂ ORĂ în cazul celor cinci tineri arși de vii în accident auto: „A fost UN BLESTEM. Iată DOVADA”

Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Prelucă şi Simona Lazarovici sunt cei cinci tineri care au sfârşit carbonizaţi în maşina care a luat foc după ce s-a răsturnat de mai multe ori pe şosea. Totul s-a produs după ce Ciprian, şoferul maşinii, a pierdut controlul într-o curbă şi s-a lovit de un camion şi o altă maşină. Prietenii tinerei cred că aceasta şi-ar fi presimţit moartea, pentru că înainte de tragedie a scris un mesaj foarte trist.

Ultimul mesaj pe care Simona Lazarovici l-a scris a fost pe 30 octombrie, la mai bine de o oră după miezul nopţii a fost ca o premoniție: „Mi se pare că...de câte ori mi se întâmplă ceva bun în viață, mă tem că voi pierde totul”.

Comentariile de după nenorocirea produsă pe șoselele din România sunt impresionante, unul dintre cei care au transmis mesaje de condoleanțe, fiind convins că a fost un adevărat blestem pentru tinerii dispăruți: „Pare ireal. Eun BLESTEM. Așa ceva nu se putea întâmpla. Mesajul acelei fete este DOVADA că au fost blestemați”

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri