Antena Căutare

Directoarea Romexterra Bank a fost arestata

Directorul adjunct al Bancii Romexterra Bank, Ana Maria Moraru, a primit ieri seara mandat de arestare pentru 29 de zile. Hotararea a fost dictata de o instanta a Tribunalului Gorj, la solicitarea procuroriilor. Sentinta Tribunalului poate fi atacata cu recurs.



Ana Maria Moraru este cercetata intrucat in perioada 2008-2010 ar fi sustras diverse sume de bani din conturile Romexterra Bank. Conform anchetatorilor, despre furtul din casetele bancomatelor si de contractele false incheiate s-a aflat chiar de la subalternii femeii.

Suspiciunile de furt au existat dupa ce chiar directoarea bancii ar fi constatat ca din cutiile bancomatelor lipsesc sume de bani. Dupa ce intocmea contractele de credite, directoarea adjuncta facea si carduri pe numele unor persoane fictive, pentru credite de nevoi personale. Apoi, pentru ca detinea pinurile, scotea banii de pe carduri, avand grija sa plateasca dobanda pentru a nu iesi la iveala afacerea.

Foto: Intactimages

Reportaj: Sase francezi in cautarea Micului Paris... VIDEO! Primarul din Cogealac si alti 5 localnici au fost retinuti pentru 24 de ore! Vezi imagini din timpul conflictului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x