Căutare Live

Directorul Maternitatii Giulesti, Bogdan Marinescu, este urmarit penal

Procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica au dispus inceperea urmaririi penale fata de Bogdan Marinescu, directorul Maternitatii Giulesti, sub aspectul savarsirii infractiunilor de neglijenta in serviciu si neluarea masurilor legale de sanatate si securitate in munca, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.Conform legii, acest serviciu ar fi trebuit sa aiba in competenta inclusiv analizarea alegerii, cumpararii, intretinerii si utilizarii echipamentelor de munca, a echipamentelor de protectie colectiva si individuala si care ar fi putut identifica pericolele si riscurile de natura electrica, aspect care a avut un rol favorizant in producerea incendiului din data de 16 august.Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

Motivarea eliberarii lui Vintu: Sprijinirea lui Popa, o simpla supozitie... Hunedoara: Un deputat PDL a accidentat o femeie de 81 de ani...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri