Antena Căutare

„Este necesar să ne facem și o bază”! Directorul TAROM are planuri importante pentru dezvoltarea companiei.

Dezvoltare TAROM 2018. Werner Wolff, directorul TAROM, a declarat miercuri că are în plan deschiderea unei baze aeriene la Sibiu, bază ce ar ajuta compania să dezvolte noi rute.

„Este necesar să ne facem și o bază”! Directorul TAROM are planuri importante pentru dezvoltarea companiei.
Aeronava TAROM | cugetliber.ro

Werner Wolff, directorul TAROM, a declarat miercuri că are în plan deschiderea unei baze aeriene la Sibiu, bază ce ar ajuta compania să dezvolte noi rute, atât interne cât și internaționale.

„Dacă dezvoltăm traficul aerian local din fiecare oraş, cum este acum Sibiul, sau cum este Timişoara, Cluj, înspre vestul Europei, atunci cred că este necesar să ne facem şi câte o bază”, a declarat directorul TAROM Werner Wolff în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit acestuia strategia de dezvoltare TAROM pentru anul 2018 constă în a deveni din ce în ce mai prezentă pe aeroporturile locale, spunând că există două opțiuni: „o dată tot ce zboară înspre Bucureşti, ca să zburăm dinspre Bucureşti înspre zona de vest, sau plecăm şi din zona locală şi facem direct legătură”.

De asemenea, Wolff a subliniat că sunt multe investiţii germane care promovează Sibiul într-un loc de top în industria auto, la fel şi în cazul Timişoarei, de aceea operatorul aerian naţional a făcut legătura între cele două oraşe şi Stuttgart.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şeful TAROM a mai spus că de la Sibiu se pot extinde rute, însă nu a vrut să le facă publice, dar a menţionat că există în pregătire un plan de zbor de iarnă care va conţine noutăţi.

sursa: agerpres

O mașină de poliție a izbucnit ÎN FLĂCĂRI. Care a fost cauza... Incident ȘOCANT în Galați! O mașină A ARS în totalitate, după ce a fost incendiată intenționat. Cum au fost declanșate f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x