DNA a inceput urmarirea penala fata de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal

DNA a inceput urmarirea penala fata de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal. Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, alaturi de alti opt lideri din fotbal, sunt cercetati pentru abuz in serviciu.

Este vorba despre dosarul deschis in urma unei plangeri depuse de Adrian Mititelu, presedintele Universitatea Craiova. Mititelu le-a declarat procurorilor ca excluderea echipei sale din Federatia Romana de Fotbal a fost o decizie abuziva.

Doar patru din cei 14 membri ai Comitetului Executiv nu sunt cercetati penal.

Dumitru Dragomir, a declarat, in direct la Antena 3, ca nu a facut nimic decat sa respecte procedurile si ca stie de circa doua saptamani ca este cautat de DNA. "La Comitetul Executiv, Comisia Juridica a prezentat cazul. Ce vina sa aiba Comitetul Executiv ca a votat? Noi am respectat regulamentul si procedurile."

Pe data de 27 octombrie, Dumitru Dragomir este asteptat la DNA.

Federatia Romana de Fotbal anunta, in 20 iulie, ca gruparea Universitatea Craiova a incalcat grav statutul federatiei, astfel ca a fost exclusa provizoriu de Comitetul Executiv pana cand masura va fi validata de Adunarea Generala a FRF.

Universitatea Craiova a refuzat sa-si retraga actiunile in instantele civile impotriva Federatiei Romane de Fotbal, iar Comitetul Executiv al FRF a decis dezafilierea clubului.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, declara ca decizia Comitetului Executiv de a exclude clubul Universitatea Craiova a intrat imediat in vigoare, singura posibilitate ca aceasta hotarare sa fie anulata fiind in cadrul votului Adunarii Generale din martie sau aprilie 2012.

Dupa dezafiliere, jucatorii Universitatii Craiova au devenit liberi de contract si au plecat gratis la alte echipe.

Sursa: Antena3

Foto: frf.ro

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri