Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Documente depuse la Parchet de Alexandru Cumpănașu: Gheorghe Dincă ar fi protejat de oameni influenți din Romnia

Unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta care a dispărut în luna iulie după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, principalul suspect criminal, a publicat pe pagina sa de Facebook fișa de eveniment oficială a Ministerului de Interne pentru zilele în care nepoata sa a fost dată dispărută. 

Unchiul Alexandrei Măceșanu a publicat pe pagina sa de Facebook fișa de eveniment oficială a Ministerului de Interne pentru zilele în care nepoata sa a fost dată dispărută.

Potrivit Antena 3, Alexandru Cumpănașu îl acuză pe polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județeană Olt că au raportat către MAI că Alexandra Măceșanu figura ca „plecată voluntară” de acasă pe data de 25 iulie, „după ce aceasta sunase deja la 112 și vorbise deja cu 2 polițiști din Caracal pe telefoanele personale”.

Cumpănașu susține că Gheorghe Dincă ar fi protejat de oameni influenți din România: „Am informațiile unui martor care îl cunoaște pe Dincă de când era în liceu. O să fiți uluiți”, a declarat unchiul fetei de 15 ani, răpită, violată și ucisă de criminalul din Caracal.

Recomandari