Antena Căutare

Doi barbati din Afumati, retinuti in cazul hotului impuscat

Politistii au ridicat in noaptea de miercuri spre joi doi barbati din Afumati. Anchetatorii cred ca cei doi au legatura cu hotii care au fugit dupa ce au fost surprinsi in timp ce furau dintr-o dubita pe DN2. Unul dintre hoti a fost impuscat in cap de un politist si este acum internat la Spitalul Floreasca din Capitala in stare grava.

Oamenii legii au dus la audieri doi barbati. Acestia au o legatura cu cinci hoti care au fost surprinsi in timp ce furau dintr-o duba parcata pe marginea Drumului National 2. Hotii au fugit cu o masina iar urmarirea a continuat pana in comuna Afumati.

Aici, oamenii legii au blocat autoturismul hotilor si au tras mai multe focuri de avertisment. Potrivit unor surse judiciare, un glont ar fi ricosat din roata masinii in capul unuia dintre hoti.

Ceilalti patru s-au refugiat intr-o casa in constructie, de unde au fugit inainte ca politistii sa o inconjoare.

La fata locului s-a deplasat si o echipa de anchetatori criminalisti, care cerceteaza imprejurarile in care s-a produs incidentul.

Sursa: Antena3

Zeci de mii de persoane renunta la cetatenia romana in favoarea celei maghiare... Iasi: Orbit de un experiment medical...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x