Antena Căutare

Doi tineri au evadat de la un centru educativ din județul Timiş, fiind căutaţi de poliţişti

Doi tineri, de 19 şi 21 de ani, au evadat de la Centrul Educativ Buziaş din judeţul Timiş, sărind gardul. Poliţiştii au instituit filtre şi au blocat mai multe drumuri din zonă în căutarea celor doi.

Doi tineri, de 19 şi 21 de ani, au evadat de la Centrul Educativ Buziaş din judeţul Timiş, sărind gardul. Poliţiştii au instituit filtre şi au blocat mai multe drumuri din zonă în căutarea celor doi.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Centrul Educativ Buziaş, marţi seara, în jurul orei 22.00, doi tineri internaţi la acest Centru au evadat prin escaladarea gardului.

"În data de 27 august, în jurul orei 22.10, persoanele internate în Centrul Educativ Buzias Soare Claudiu Florin (în vârstă de 19 ani, măsura internării 1 an şi 10 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat) şi Teglas Samuel (în vârstă de 21 ani, măsura internării 2 ani şi 204 zile, pentru săvârşirea infracţiuni de tăinuire) s-au sustras de la executarea măsurilor educative privative de libertate prin părăsirea fără drept a centrului educativ, escaladând gardul împrejmuitor al unităţii”, se arată în comunicat.

Pentru capturarea celor doi a fost alarmat personalul, au fost trimise echipe de căutare formate din personalul Centrului Educativ Buziaş, poliţişti şi jandarmi. De asemenea, s-a luat măsura blocării căilor de acces pe posibile direcţii de deplasare, precum instituirea de filtre.

Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj.

Conducerea Centrului Educativ Buziaş a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au dus la producerea evenimentului.

Sursa : news.ro

Alertă maximă în zona Lacului Morii din București, după un apel la 112! Ce a fost găsit pe mal. „A vrut cineva să se sin... A căzut cu copiii ei în fântână! S-au prăbușlit de la 15 metri! Un singur minor a fost salvat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x