Antena Căutare

Doliu, din nou, în România! După ce Stela Popescu și Cristina Stamate ne-au părăsit, un alt nume greu a plecat la Ceruri

Regizorul şi scenaristul Alecu Croitoru s-a stins din viaţă la vârsta de 83 de ani, în această dimineață, potrivit Adevărul.

Regizorul şi scenaristul Alecu Croitoru s-a stins din viaţă la vârsta de 83 de ani, în această dimineață, potrivit Adevărul.

Luni, trupul acestuia va fi depus la Capela Cimitirului Bellu, urmând ca înmormântarea să aibă loc marţi, de la ora 13.00.

Unul dintre cei mai reprezentativi regizori ai cinematografiei româneşti, Alecu Croitoru a regizat filme precum „Viaţa, ca o poveste” (1987),„Anotimpul mireselor” (1970) sau „Am o idee” (1981). În calitate de actor, a jucat în pelicule precum „Merii sălbatici” (1974) sau „Păcală” (1974) sau comedia "Am o idee! (1981)", în care apărea și Stela Popescu.

Un cutremur puternic, la fel ca cel din 1977, va lovi România. Când va avea loc dezastrul: "Ne trebuie echipamente ... Cum calculăm, foarte simplu, compatibilitatea cu partenerul de viață. Există opt modalități: "Se merge la sigur, pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x