Căutare Live

Dolj: Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru punerea în circulaţie a unor bancnote de 50 de euro contrafăcute

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani au fost arestaţi preventiv pentru punerea în circulaţie a unor bancnote de 50 de euro contrafăcute.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au desfăşurat pe data de 13 noiembrie, şase percheziţii domiciliare, în localităţile Piscu Vechi, Ghidici şi Poiana Mare din judeţul Dolj, la locuinţele folosite de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 23 de bancnote din cupiura de 50 de euro, toate având aceeaşi serie, două laptopuri, un telefon mobil, patru carduri bancare, precum şi 32.000 de lei şi 4.110 de euro.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore, iar apoi prezentaţi instanţei care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Activităţile s-au desfăşurat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, iar la acestea au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat şi Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare.

Sursa : news.ro

Anunț de ultimă oră de la Metrorex! Călătoriile cu metroul pot fi plătite contactless! Stațiile în care este posibil nou... Admitere liceu 2020. Ministrul Educației își propune să elimine media claselor V-VII...
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Parteneri
Serialul Monster: The Jeffrey Dahmer Story ține primele pagini ale publicațiilor internaționale. Cum a reușit producția să ocupe poziții fruntașe în preferințele cinefililor
Catine.ro
Ultimele știri
x