Live acumFilm: Avionul condamnatilor
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Dolj: Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru punerea în circulaţie a unor bancnote de 50 de euro contrafăcute

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani au fost arestaţi preventiv pentru punerea în circulaţie a unor bancnote de 50 de euro contrafăcute.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au desfăşurat pe data de 13 noiembrie, şase percheziţii domiciliare, în localităţile Piscu Vechi, Ghidici şi Poiana Mare din judeţul Dolj, la locuinţele folosite de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 23 de bancnote din cupiura de 50 de euro, toate având aceeaşi serie, două laptopuri, un telefon mobil, patru carduri bancare, precum şi 32.000 de lei şi 4.110 de euro.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore, iar apoi prezentaţi instanţei care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Activităţile s-au desfăşurat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, iar la acestea au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat şi Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare.

Sursa : news.ro

Recomandari