Antena Căutare

Dosar penal pentru senatorul PNL depistat cu coronavirus! Vergil Chițac este la Terapie Intensivă: „Are nevoie de dovezi de umanitate din partea tuturor”

Senatorul PNL, Vergil Chițac, care ar fi infectat mai multe persoane cu coronavirus, s-a ales cu dosar penal.

Parchetul General s-a autosesizat în cazul senatorului Vergil Chiţac. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal privind zădărnicirea combaterii bolilor după ce s-a întâlnit cu mai multe persoane deşi a luat contact cu un caz confirmat de infectare cu COVID-19.

Procurorii notează că aceste întâlniri au avut loc atât în privat, cât şi la evenimente publice.

Senatorul Vergil Chițac, diagnosticat în urmă cu câteva zile cu noul coronavirus, a fost transferat la Terapie Intensivă, iar despre această situație a scris fiica lui, într-o postare pe Facebook.

Irina, fiica senatorului Vergil Chițac, infectat cu coronavirus, a anunțat luni pe Facebook că tatăl său a fost mutat la secția de terapie intensivă a spitalului de Boli Infecțioase din Constanța.

De asemenea, ea a dezvăluit că și ea, dar și mama și fratele ei au fost depistați pozitiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chițac a fost criticat dur pentru faptul că a refuzat transportul cu izoleta la spital. El a fost primul senator diagnosticat cu noul coronavirus din România.

Câte teste pentru depistarea coronavirusului mai sunt în România, în acest moment? Ministerul Sănătății, informații ofic... Coronavirus în România: Bogdan Aron, pacientul cu numărul 24 diagnosticat cu COVID-19 "Panica a fost amplificată de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x