Antena Căutare

Alertă! Două cadavre au fost găsite într-o fântână din judeţul Dolj

Două cadavre au fost găsite duminică dimineaţa, într-o fântănă din judeţul Dolj. Anchetatorii au ajuns de urgenţa la faţa locului.

Două cadavre au fost găsite duminică dimineaţa, într-o fântănă din judeţul Dolj. Anchetatorii au ajuns de urgenţa la faţa locului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, duminică dimineaţă pompierii au fost anunţaţi prin apel la 112 că ar fi o persoană posibil înecată într-o fântână, în comuna Ciupercenii Noi, satul Smârdan, iar la faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de Pompieri Calafat cu o autospecială. În momentul în care echipa de intervenţie a ajuns la faţa locului a constatat că este vorba de o fântână în câmp, aproape de o stână, în care se vedea plutind o persoană. Diametrul fântânii era de un metru, iar adâncimea până la luciul de apă era de aproximativ opt metri.

Pompierii au acţionat pentru scoaterea persoanei respective din fântână, iar după o verificare atentă şi după o discuţie cu proprietarul stânei au mai găsit o persoană în fântână. Astfel, pompierii au scos din apă doi bărbaţi de 44 şi 38 de ani, ciobani la două stâne, aceştia fiind decedaţi. Poliţiştii spun că nu au fost găsite urme de violenţă pe trupurile celor doi şi au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Sursa : news.ro

În Alexandria, oamenii au uitat de polițiști și și-au făcut singuri dreptate! Ce a pățit un vecin scandalagiu... O nouă ipoteză aruncă în aer cazul Alexandrei! Suspectul nu ar fi acţionat singur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x