Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Dragostea în starea de urgență aduce probleme! Un tânăr din Vaslui a escaladat un bloc pentru a nu fi prins de părinții iubitei când iese din dormitorul acesteia

Dragostea costă, mai ales în stare de urgenţă! A aflat pe pielea lui un bărbat din Vaslui. Tânărul a fost filmat de locatarii unui bloc în timp ce încerca să coboare dintr-un apartament pe geam. Oamenii au crezut că asistă la un jaf aşa că au alertat poliţia. Ajunşi la faţa locului oamenii legii au descoperit o cu totul altă poveste.

Un tânăr de 20 de ani din Vaslui a fost surprins de poliţişti în timp ce escalada un bloc din apropierea Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui ziua în amiaza mare. Ceea ce părea o tentativă de furt, s-a dovedit a fi un episod neaşteptat dintr-o poveste de dragoste ascunsă părinţilor.

Tânărul ieșea pe geam, din apartament pentru a nu fi prins de către părinții iubitei sale în apartamentul căreia se afla. Asta pentru că părinții nu nsunt de acord cu relația celor doi.

Băiatul are 20 de ani și este de loc din Bârlad, iar acesta lucrează în Vaslui la un service auto. Conform declarației acesta nu arăta că se motiva prezența lui în acel loc motiv pentru care s- aales și cu o amendă în valoare de două mii de lei pentru că nu a respecat restricțiile de circulație impuse prin ordonanțele militare.

Recomandari